Isnin, 18 April 2011

EARNING NUFFNANG VS SAY.MY VS ADVERTLETS


Apa khabar blogger sekalian?



andakah hampa/kamu/kalian pernah mendengar, SAYS.my ?

Apa itu SAYS.my?
says.my  juga merupakan syarikat pengiklanan yang sedang meletup sekarang dan
sangat mudah untuk buat duit.
jika member anda join, anda ada dpt rm 1.00 hanya dengan mengunakan facebook post.
bayangkan jika 1000 org rakan facebook anda join. buta2 ja anda dapat rm 1000 ringgit..
kalau lagi ramai rakan ampa aku sendiri  x tahu la berapa.. sendiri pikir la..
nak join click sini

SAYS.my juga dikenali juga sebagai YouthSays.  SAYS.my akan menyambut ulang tahun ke 3.
untuk pengetahuan korang semua SAYS.my telah pergi jauh  dan maju dalam masa 3 tahun.
Dan tentu saja ANDA orang memainkan peranan besar dalam memajukan ia,
oleh kerana itu says.my akan menbuat cabutan bertuah  untuk merayakan anda!

panggilan lebih mesra ialah Birthday Giveaway! HADIAHnya Untuk anda!!!!!
carannya sangat mudah sahaja...
anda hanya perlu mengunjungi ke page ini click here

earning aku 3 jam join...... iaitu RM 2.40












then


1.  pilih hadiah seperti dibawah...







2. Kirim pilihan anda. Pastikan anda memilih 10 hadiah utama anda benar-benar ingin dan suka



3. Teruskan untuk berkongsi Sponsored kempen dalam senarai yang disediakan.
Setiap klik unik anda mendapatkan untuk setiap kempen akan memberi anda kesempatan 
untuk memenangi 1 hadiah hari ini. Anda juga akan mempunyai peluang lebih baik apabila
 anda menjemput rakan-rakan anda. 


4. berkongsi kempen sepanjang hari, pemenang untuk hari itu akan ditentukan pada pukul 6:00 .
anda hanya perlu mempromote sebanyak mungkin sebelum pukul 6.
lagi banyak anda promote lagi byk kesempatan anda untuk menang.
 Tunggu updateemail kami(SAYS.my) untuk melihat apakah anda telah memenangi!



5. Selalu waspada dengan kami Facebook dan update Twitter di Ulang Tahunpengaktifan.
Selain itu anda juga boleh menyemak Birthday Giveaway anda di laman say.my






senang bukan!! apa tunggu lagi join la sekarang!!!!!

Ingat, semakin banyak anda berkongsi semakin tinggi peluang menang!!!!



12 ulasan:

Kiko Berdendang berkata...

Camnerla dak earn more money..server semedang je semput...huhu

Raja Nakal berkata...

serius aku x paham komen kau

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

err..tak join pun..best erk?..cam ramai gak yg join..

xazryx berkata...

patut la member aku rajin sangat post kt facebook .

Raja Nakal berkata...

rugi saper yang x cuba... baik cepat setiap hari pulak tu ade hadiah

czueka zulaikha berkata...

na try na try huhu
nuffnang pun bru bt tadi :P hee

Fadzli Amir berkata...

Salam kenal Bro..aku dah terfollow kou..dan nak join la mendealah tu..hehehehhe

Pirate berkata...

Pirate dah redeem dah :)

Far8 budak baik berkata...

weh wehh..bwtul kee???kau dah try..
nak gakk Rm ringgit tu =)

Raja Nakal berkata...

betul la.. seriusly earning lebih laju dari nuffnang and adverlets

Admin berkata...

kunjungan blogger mania :)

cpahniza berkata...

aku dh join says.my tp aku xphm lg mcmna nk wt..haha...ajar aku leh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI POST AKU

Klik Like Sekarang untuk dapatkan Info terkini

Powered By goldsilver2u