Khamis, 31 Mac 2011

NAKAL: TUBUHKU DIJILATI

14 comments

Selepas letih pulang dari kerja aku terus kebilik ku untuk baring keatas tilam.. HUUHSH!!!! aku lepaskan nafas lega dan puas hati kerana akhirnya aku dapat juga berehatkan diri....
jam menunjukkan pukul 1.00 ptg... Dah lima minit aku berehat.. Tiba-tiba dia dtg ke arahku dengan penuh kemesraan...Rupanya aku x tutup pintu bilik dan dia memang megekori aku dari aku mula membuka pintu rumahku. 

Dia terus mendapatkan ku.. Dia dtg ke pipiku dan mencium pipiku.... kemudian dia menjilat pipiku... Aku yang kegelian menolak ia dari menjilat aku... Tetapi dia tetap degil dia terus dtg kepada ku dan menjilat leherku... Jilatan dia sangat megagumkan seolah olah tidak mahu melepaskan aku...AHHH!!!!! aku dapat merasai misainya yang panjang dan tajam itu.. dia membuatkan aku rasa kegelian yang aneh... Kemudian ia menjilat teligaku pula.. aku dapat merasakan nafasnya diteligaku.Aku memang kegelian yang memuncak pada saat itu.. aku x dapat menahan lagi lalu menolaknya dari terus menjamah dan menjilatku..
Aku sangat letih ...Seriusly aku memang  x da mood pada hari itu untuk melayan dia... Tetapi dia tetap degil.. Kali nie dia menyentuh kakiku.. Aku dapat merasa kepalanya berada dan bermain di kakiku...

 Dia terus menjilat dan ingin bermanja dengan ku... Kali nie aku terpaksa membawa dia ke dapur... Geram betul aku ngan kucing nie.. aku nak rehat pun x leh... meow!!! meow dari tadi... so aku pun memberi ia makan dan meyambung tidur kembali... harap dia x menganggu aku lagi...




NAKAL X WAHAI BLOGGER LAIN,, KALAU ENTRY MACAM NIE MINAT JER ERK KORANG NAKA BACA... ISH!!!
KALAU YANG MASIH BARU NGAN RAJA NAKAL LEH TENGOK POST2 LAMA RAJA NAKAL...

Baca Selanjutnya

Selasa, 29 Mac 2011

LAWAK NAKAL:EXCHANGE LINK WITH BLOG LAWAK NAKAL

11 comments

Raja nakal hendak menukar link dengan kegkawan yang lain.. Oleh kerana traffik ke blog Raja Nakal  iaitu lawaknakal.blogspot.com agak memberansangkan  iaitu hampir 350 unik view tanpa blogwalking. OPSSS!! jgan salah paham,  Raja nakal bukan nak menunjukkan menunjuk traffik Raja nakal. takat 3++ unik view tu apa la sangat celah ketiak jer!!! dah la berblogger x sampai sebulan age.. Hahaha kantoi... nie semua mugkin disebabkan keyword raja nakal seperti  lawak nakal, cerita nakal , kisah lucu, cerita lawak melekat di ejin carian. .

Tujuan raja nakal mengajak kegkawan menukar link nie adalah untuk meningkatkan traffik ke blog kita. secara x langsung page rank pun akan meningkat.. ini juga salah satu medium raja nakal memajukan http://lawaknakal.blogspot.com

Di sini raja nakal ada sediakan dua type link raja nakal iaitu ... jeg ja jeg.....
1) Tanpa flash

lawak nakal



2) with flash

lawak nakal




Cantik tak? Raja  nakal wat sendiri taw... huhuuhu.. kepada kegkawan yang berminat nak exchange link dengan Raja nakal senang jer...
1) Mesti ada badge, x pun banner sendiri dulu.. macam kat atas tu
2) Jadi follower raja nakal
3) pilih mana-mana satu badge  copy html code yg terdapat didalam kotak dan letakkan kat blog korang.lau dua2 pun lagi bagus..hehehe cara letaknya? senang je kau pergi je kat blog design then add gadget pastu add html code then paste code kat situ.
4) Comment ke post ini menyatakan anda sudah meletakkan badge raja nakal
5)Dalam masa yang terdekat raja nakal akan letakkan badge kamu ke blog raja nakal..




PERHATIAN 
1)Raja nakal x kisah blog baru ke  blog lama janji owner blog rajin cari traffik contohnya rajin blogwalking ker x pun pandai guna SEO ke, pandai Guna meta tag ke... semua boleh exchange link.
2) Jika didapati Exchange link raja nakal dibuang secara automatik juga  link blogger tu akan dibuang jugak dari blog raja nakal..
3) Saiz badged jgn la terlalu besar.. kecik ataw sama dengan saiz badge raja nakal akan diberi keutamaan.. hehehe









Baca Selanjutnya

Ahad, 27 Mac 2011

CERITA LAWAK:KALAU DAH BINATANG TU BINATANG JUGAK!!!

3 comments

Pada suatu hari,ayam telah menghiaskan dirinya dengan menyangkut manik-manik yang berkilauan pada setiap helaian bulunya. Tajinya diasah sehingga berkilauan dan berjalanlah ia menuju ke kandang kambing.

SeTiba di kandang kambing, ayam pun menyapa sahabatnya itu.

AYAM : Kambing, pekabo?

KAMBING : Baik. Wah,ayam. Bukan main lagi kau. Kau nak ke mana
hensem-hensem ni.

AYAM : Takde ke mana. Sesajalah nak blog walking kat kandang kau.

KAMBING : Tapi kan ayam, macam mana pun kau berhias pun x guna juga sebab jalan tetap kaki ayam, kan?

AYAM : Kau kutuk aku Ke.... Kau pun apa kurangnya.....

KAMBING : Apsal pulak?

AYAM : Nampak ja alim. Bela janggut sampai lutut. Tapi TELUR nampak kat owng.. apa kes!!.

Baca Selanjutnya

Rabu, 23 Mac 2011

VIDEO LAWAK: NAK KATA BAGANG XJUGAK

14 comments

video
HAHAHAHA!!!! 

VIDEO LAWAK!!!
SILA TEKAN BACA SELANJUTNYA UNTUK MENONTON VIDEO INI

Baca Selanjutnya

Ahad, 20 Mac 2011

NAFSU SEORANG WANITA

26 comments

GAMBAR SEKADAR HIASAN 



Nama ku julia.. aku seorang pekerja swasta.. Seperti biasa  aku akan balik kerja pd pkl 5 ptg ... Semasa kerja badanku dingin semacam.. Aku inginkan sesuatu yang dapt memuaskan nafsuku.. Apabila aku sampai je ke rumah aku dapati suamiku sedang menonton tv.. Aku segara mendapatnya.. Aku tidak dapat menahan nafsuku lagi...  aku pun minta dari suamiku.. selalunya memang ia susah untuk memberi tetapi pada hari tu dia memberiku satu kebahagian yang amat sangt... Ini peluang baik untuk aku lepaskan nafsuku. Maklumlah dari offisku lagi,aku menahannya... Aku mencapai tangannya dan perlahan memengang........ Wah besarnya.. agak luar biasa kepadatannya.. Aku memengang lagi.. Aku dapati panjangnya juga agak luar biasa.. kira-kira  10 cm panjangnya.. serius aku x percaya panjangnya sepanjang itu... aku pun meraba dari hujung hingga ke pangkal... Memang licin kulitnya.. aku  dengan gopohnya membuka smua bahagian luarnya . terserlahlah bahagiaan dalamnya didepan mataku.... ermMM!!. geramnya aku melihat isi yang terserlah.... aku tidak mahu gelojoh, untuk mendapat kenikmatan aku masukkannya kedalam mulutku... huh!! Memang rasa  besar..Sampai kerahang itu pun x habis masuk..  Kemudian aku menjilat kepalanya  dahulu.. setelah puas menjilat aku pun mengigit kepalanya... PERGHHH!! memang sedap a... serius x tipu.. sedap gila buah pisang raja nie.. memang dapat puaskan nafsu makan aku.. Aku memang lapar giler.. nasibla suamiku memahami kelaparan ku...

HAHAHAAHA!!!! reader jgan marah yer.. just NAKAL2 ...

Baca Selanjutnya

Jumaat, 18 Mac 2011

PADAH KERANA MENGGUNAKAN PERKATAAN **** DLM BLOG ANDA

7 comments

Panik dijepun rasanya semalam... mana idaknye blog raja nakal tetiba menjadi huru hara... hah? huru hara? btl ke?
serius  x tipu... nie betul2 bukan nakalan x pun cobaan.... Mcm nie raja nakal cuba nak kemaskan blog raja nakal kononnya nak kemaskan header, tajuk header. tajuk post.. then sampai je kat nuffnang yer tajuk tu.. raja nakal letak la perkataan α∂ѕ then ape age raja nakal post a..
Lepas jer post terus beberapa minit lepas tu.. tiba2 iklan ädsënsë datang... Tp raja nakal x penah pun minta register dengan benda tu?
Hah sudah!!!! mane dtgnya pulak iklan lak? dah la besar pulak iklan tu .Pastu dalam keadaan float.. ambik ruang dalam raja nakal punya blog. ape age raja nakal ge cheack la code html tu... Tengok memang ade code google iklan tu.  Then raja nakal x pandai sangat pun mcm mana nk buang code tu..  raja nakal cuba tukar la pamplet blog raja nakal ke pamplet.. Dekat 2 jam setting2 smua termasuk gadget... Tiba2 ade balik iklan tu.. dah tension dah time tu.. pastu raja nakal try la buang code html tu walaupun x tahu.. buang  je code tu terus pamplet jadi x btul..kedudukan post smua lari.. Raja nakal dah malas dah time tu.. sebb dah pukul 4 pagi.. mengantok dah... pagi tadi baru try search maksud iklan layanan ĨĶĹÁŃ ĶĔMÁŚŶÁŔÁĶÁŤÁŃ.. then baru paham..  rupanya x leh letak certain2 perkataan kat tajuk post x pun post content...sebab dia kira kita nak bagi sedekah la dengan click tu dr pelawat blog anda.. tp masalahnya tabung kebajikan untuk US nyer.. x kuasa raja nakal nak bagi. disebabkan kebodohan raja nakal tu menyebabkan raja nakal kehilangan view dr follower.. tgk pagi td yg view cuma baru 50 orang.. kira yang 50 orang tu leh tgk kehuru haraan blog raja nakal la... paling sedehnya raja nakal hilang pamplet kesayagan raja nakal... wawawa sedihnya.. untuk korang yang baru mcm raja nakal nie cuba la godak2 blog senior2 korang kalau nak tahu pasal iklan kemasyarakatan nie.. Peringatan iklan nie satu sen pun korang x dpt yer...sbb dia iklan kebajikan... then cari la certain keyword yang korang x leh guna dalam post.. tp lau nak bagi duit kpd kebajikan US ..x salah pun.. sentap disitu

MAAF YER FOLLOWER INI BUKAN POST LAWAK TP POST RAJA NAKAL YANG TENSION... GRRRRR!!!!!!

Baca Selanjutnya

Rabu, 16 Mac 2011

KUIZ LAWAK YANG MENJAHANAMKAN MINDA PARA PEMBACA

13 comments

hahaha!!! tajuk macam panas tp x taw la panas mcm mana kan.. so raja nakal kali nie nak cuba try test tengok hampa semua nie pandai x? kuiz aku nie rilex ja...jgn tension2.. aPa ? nak baca Buku dulu... xYah la.. kuiz nie suka suki jer.. bkan kira markah utk carry mark.. haahaha


KUIZ MINDA
Kuih ape yang bugkusannya di dalam, isinya diluar?
Kuih salah bikin.


Binatang apa power karate?
 Kuda belang. Cuba kira brapa black belt dia ada.


Siapa yang menemukan dompet kulit?
 Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saya.. dah lama saya cari.. 


Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Pintu yang ada tulis "TARIK"


Saya ada 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki.... cuba teka sapa saya?
Pembohong


Apa dia 'jauh di mata dekat di hati...?
Usus


Binatang apa yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
kutu rambut


Kenapa lelaki jarang dapat sawan babi ?
sebab lelaki nie kan "buaya"


Apa beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
sekretari baik...... ... "Selamat pagi tuan"
sekretari kurang baik........ " Dah pagi ni tuan nanti kantoi"


Apa persamaan Micheal backroom  ngan micheal toilert?
 Dua- dua tak kenal korang... hehehehe


Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjeguk ke atas?
tukang gali kubur


Nak mencari sikit punya susah, bile dah dapat senang2 ja buang... apa bendanya itu?


Tahi hidung....


Apa persamaan kain jemuran ngan telefon?
Dua-dua kalau dah "KRINGG"  bole diangkat...


Kenapa pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
 mestilah kena tebang, sape nak cabut pokok kelapa... gila apa?
sampai kiamat x tercabut


Gajah Terbang dengan apa?
Dengan susah payah...




HAHAHAAHAHAHA!!!!! raja nakal berjaya menyakat blogger2 ....huhuhu


Baca Selanjutnya

Ahad, 13 Mac 2011

MAJLIS AKAD NIKAH PALING LAWAK!!!!!

8 comments

assalammualaikum reader2 sekalian...

 Kali nie raja nakal nk cite pasal majlis akad nikah plak... mesti korang smua x sabar nak baca kan.. kan2!!!
huhu poyo je aku kan.... cite nie aku dpt dr kawn aku..mane dia dpt pun aku x tahu. So aku minta maaf awal2 la.. lau cite nie ade same ngan blog owg laen .. tp td aku search x de age cite mcm gini... cita dia mcm nie

AKu ade sowang kawan nie ...nama dia Meon... owg bandar. Dia nie memang hati kering a aku cakap kat korang smua..  satu hari tu dia jemput aku ngan kegkawan pergi majlis akad nikah dia... dia pakai punya smart beb!!! kira mcm lelaki melayu terakhir pun ada... mcm pahlawan pun ada...

Tapi aku rasa pelik semacam jer hari tu... dia mcm gelabah semacam... aku rasa mungkin dia nervous kot... majlis akad nikah nie berlansung di rumah mak bapak dia punya rumah..
so ramai a sedara mara.. jiran.. kegkawan dan budak2 datg nak tengok si meon akad nikah...
Meriah beb gua cakap lu!!!...
Jam pukul 9.00 pagi... Tok kadi pun dtg... Aku tengok si meon nie lg cuak..... aku pun cuak gak kot lau jadi mcm dia... Blum sempat age tok kadi duduk... Dah si meon nie hulurkan tangan dia.. dia ngangam tgn tok kadi sekuat2nya... pakcik dia yg dok sebelah dia pun perlila... KAU NIE MEON LAU NAK KAHWIN TU SABO JE LA DULU...
heheehe... si meon tersenyum sambil menarik tangannya semula.
pastu tok kadi pun mula la bersuara... "Erhem... eHem" tok kadi test suara dia..
Sebelum saya mulakan majlis akad nikah nie saya nak tanya kamu soklan 2 tentang fardhu ain. "kata tok kadi"
 Apa age, memang mcm tenuk aku ckp muka si meon nie .Cuak habis....

"najis kecil tu ape?" tanya tok kadi.
 "najis kecil tu mcm .. air kencing bayi la .. yg plg senang dicuci..." selamba je meon jawab

"hmmm bagus.. najis Berat pulak apa?" tanya tok kadi lagi
ermm... aku tengok dah berkerut dah si meon nie berpikir.. dia pandang kanan mencari  jawapan.. kemudian kiri.... ape yg dia imaginasikan pun aku x tahu... time tu nak jer aku sebut maksud najis besar dari segi bahasa dan syariah..aku pun cuba la memberi hint kat dia.aku pun buat la gaya anjing.. entah dia nampak atau tak pun aku tak tahu.

 Pada waktu dan ketika tu  semua owang tumpu perhatian pada mulut si meon nie.. ade yang  minum air sirap..termasuklah aku..
tiba- tiba si meon bersuara
"najis berat tu mcm najis gajah la ustaz. Najis yang banyak dan berat".. kata si meon
aku yang mendegar jawapan tu terus tersembur air sirap ke muka owg sebelah... ade jugak yang tersedak time tu.. berdekah- dekah owang gelak... KAH!!!!!!KAH!!!KAH!!!KAH!!
Bapak bagang si meon nie... nampak sangat x pergi kursus kahwin....

pengajarannya: silalah legkapkkan ilmu2 secukupnya yer seblum nak kahwin... pengajaran nie bukan untuk lelaki jer tetapi perempuan sekali.. nanti idak la begap sangat...

Gambar sekadar hiasan, Image credit to www.budiey.com

NAma yg terlibat diatas hanyalah rekaan yer.. don't take serious yer... nakal2 jer... 

Baca Selanjutnya

Jumaat, 11 Mac 2011

MINYAK WANGI BABA

4 comments

Seorang salesman sedang menpromosikan produk perusahaannya kepada seorang pelajar kolej.. Dia menanyakan pertanyaan tentang produk yang dipakai pelajar tersebut.


"sabun mana  yang anda gunakan selama ini?"

pelajar tersebut dengan selamba menjawab, "Sabun Baba."

"Kalau deodorant, deodorant mana yang anda gunakan?"
" Deodorant Baba," jawap pelajar tersebut.

"Minyak wangi?"

"Minyak wangi Baba."

"Shampoo?"

"Shampoo Baba."

Akhirnya dengan kecewa si salesman bertanya lagi.

"Ok, apakah jenama Baba ini jenama tempatan atau luar negara kerana saya belum pernah dengar? Siapa Tahu anda selama ini memakai produk yang tidak sihat."

Pelajar itu menjawab," Bukan jenama tempatan atau luar negara. Baba itu sebenarnya rakan sebilik saya..saya memang selalu mengunakan barangnya...
saYA Baba AWk Nk Ker GUNA minyak wangi saya...

pengajarannya: jgnlah kau rembat semua barang 2 kawan kau... sian dia.. dia kuarkan duit korang lak dpt untung.. bak kata pepatah "cow produce milk, dutch lady get the name"

 akhir kata dari RAJA NAKAL... Thanks sebab sudi melawat blog gua.. lau  ada cite2 lawak tu kogsi la ngan gua yer... okey hari dah nak pagi.. esok gua ade class pharmacy practise... ok la gua oUt dulu yer... ZASsssssssss!!!!

Baca Selanjutnya

KAKAK AKU NAK KAHWIN

3 comments

Aku baru berusia 10 tahun. aku tahu yang minggu depan kakak aku yang sulung akan berkahwin. Time tu kira aku nie begap age dan x paham apa pun.. aku heran knp owg mesti kahwin... then aku ambik keputusan nak bersoal jawap dgn akak aku..

"kakak... kenapa akak mesti kahwin?" Tanya aku dengan penuh petah...
"Nanti kau dah besar, kau tau sendiri la... "  Jawab kakak aku dgn selamba... (malas Layan agaknya )

Terus terang aku katakan, memang aku x puas hati dgn jawapan tersebut. Esoknya seperti biasa, Aku bertandang ke rumah Amirul dan Hakim apabila balik kelas mengaji Quran. Amirul dan Hakim merupakan sahabat baik dan mereka pulak menyewa rumah berhampiran dengan rumah aku.. Mugkin sama-sama teruna, Hahaha..... Aku selesa duduk melepak dengan mereka walaupun umur mereka jauh berbeza ngan aku.

Pada suatu hari tu, x silap aku malam jumaat hari sabtu... aku lepak kat rumah bujang tu.. Amirul dan Hakim sedang asyik menonton cerita kegilaan mereka... cita upin epin.

"Hakim, kau tolong garu belakang aku! Aduh, gatalnya!" Pinta Amirul
"AH!!!, Xkuasa Aku! TU LAH! Aku suruh kahwin kau tak nak. Kalau tak, boleh gak bini kau tolong garu belakang." balas Hakim dengan nada memperli..
Aku memang happy gilerrr time tu. Kini aku sudah tahu jawapannya..
 Terus aku balik umah Time tu jugak. Segera mendapatkan kakak aku..

" Kakak! Aku dah tahu sebab apa kakak kahwin.... "kata Aku dengan penuh semangat.
" Sebab apa?" Tanya kakak aku.
"SEBAB GATAL BELAKANG!" jawab aku yakin..

Bapak aku yang Dok dengar perbualan aku ngan akak aku itu pun menyampuk.

"SALAH NAK..... sebenarnya GATAL DEPAN.....

Then time tu plak mak aku ngah Bawak Air Teh nk Bgi kat Bapak aku... TP akibat cultural syoK!!!! dulang tu terbalik seBab mak aku X tahaN gELAk...BApak aku pun gelak sama Time TU... Kakak aku DGn Muka merah padam beredar dari Tempat tu ... Masuk bilik dia pastu terus Diam...

Tp Sampai SekaranG aku x pahm... Tolong pahamkan aku wey...

Daripada BUdak begap
 HahahahaaHA...

                                                    GAMBAR SEKADAR HIASAN

LAu DPt BIni MCM nie Confirm x TIDo ler... 

Baca Selanjutnya

Isnin, 7 Mac 2011

SATU MASJID TERBATAL SOLAT!!!

4 comments

Assalammualaikum kegkawan n kepada follower ku yg x seramai mana... heheehe.. harap ade la yg sudi jadi follower aku.. Terima kasih kepada yg sudi menjadi follower aku pas nie...
 EH!!!! Nak cakap byk pun x guna... nk tumbuk pun x kena.. so yang leh aku leh wat kat korang just bercerita... begini citenya...

  Kisah nie benar2 berlaku kat aku sewaktu aku kecik2 dulu.. bapak aku suka memberi amaran padaku dengan menjeling garang jika aku membuat sesuatu yg x disukainya... contohnya, jika ke kedai, kalau aku ambik gula-gula, dia akan menjeling padaku.. tu bermakna aku disuruh letakkan semula gula2 tu ke tempatnya semula.( Xda duit kot time tu)
   Satu hari tu, aku ikut bapak aku ke surau utk  solat maghrib. Aku ingat lg.. time tu dah rakaat akhir dah...Time sedang rukuk, aku tengok kain pelikat tok imam tersepit celah punggungnya. Aku yang "KONONNYA" ingin membantu, terus menarik kain yang tersepit itu....
Bapak aku yang sedang solat terus memberi jelingannya padaku. Aku pun faham maksud dia itu, lalu terus memasukkan semula kain pelikat tok imam itu semula ke celah punggung dia balik...
JOLOK PUNYA JOLOK, nak betulkan kain tu semula ... tetiba tok imam melompat melatah...siap sebut "oh minah!!" (buat pengatahuan korang minah tu bini tok iman... so nampak sangat selalu gurau atas katil... hahaha.. kantoi..)
then apa lagi... sbb tok iman terlatah...Habis satu jemaah terbatal solat mereka kerana turut terkejut dgn latahan tok imam tadi. Bapak aku yg bermuka merah padam menahan malu dan marah mengheret aku balik ke rumah... nak marah time x boleh sebb bebudak lagikan...Sampai ja rumah.. Apa lagi.... malam tu berbirat punggung aku dirotannya...  kaw2!!! bapak aku bagi.... esok tu aku pi sekolah jalan mengengkang a...  

So pengajaran dia kat sini lau bawak ank pi masjid suruh dia dok barisan budak2 kat belakang.. lau nak ajaq ank solat kat umah... hehehe...


jgn jd mcm gini yer adik2!!!....

Baca Selanjutnya

Sabtu, 5 Mac 2011

LAWAK NAKAL: KEMALANGAN JALAN RAYA

1 comments

Terima kasih kerana Sudi menziarahi  blog raja nakal..  kali nie raja nakal nak kogsi ngan korang semua satu cite tp lawak atau x gua x comfirm a....  cita nie ade masuk majalah temberang lebih... then aku pun x taw majalah tu wujud ke x... so aku cecite ja la ...
apa tajuk dia?  hah tajuk dia pasal kemalangan.....


       12 october, sebuah kereta BMW  didapati dipandu terhoyong hayang melanggar tiang lampu dan terbalik . Kesemua penumpangnya yg terdiri dari Seorg lelaki  tua, seorg perempuan tua dan 2 org anak kecil... luka parah x berdarah.. Hanya seekor monyet yg merupakan binatang peliharaan keluarga berkenaan yg msh sihat tanpa sedikit luka pun... sikit calar pun tarak...
pihak polis kebingugan melihat kejadian tu.. lalu menyoal monyet itu utk memperoleh keterangan mengenai kejadian tersebut
.
POLIS: " monyet.. apa yang terjadi sebenarnya?"
si monyet kemudian merebahkan dirinya dlm keadaan terbalik beberapa kali.


POLIS: " oh... kereta terbalik beberapa kali.. jadi apa yg dilakukan oleh lelaki tua itu?"
si monyet menirukan gerakan mabuk sambil mengayakan minum arak


POLIS: " Ohhh ... lelaki itu sedang mabuk masa memandu. Dan bagaimana pulak wanita tua itu? Ank2 pula bt apa?"
si monyet menirukan posisi org tidur... kemudian bergerak-gerak spt org sdg bertengkar.


POLIS:" Ohhhh ... okey.. saya dah faham.. wanita tua itu tido dan anak- anaknya bertengkar dlm kereta.. kamu sendiri buat apa monyet? 
Dan ... si monyet kemudian menirukan gaya memandu......


LAWAK GILER:Nampak Sangat menIpu  siap ada tayar age... Nampak sangt kete x bergerak.....



So kesimpulannya : jangan tegok Dvd or Movie bersama monyet.... tidak rupe ine la jadinya...

HAHAHAHA!!!! meh kita layan cerita lawak laen lak jom.

Baca Selanjutnya

Jumaat, 4 Mac 2011

CERITA LAWAK NAKAL: HUSIN NAK BERBINI

3 comments

PERHATIAN CECITE DLM BLOG INI TIADA KAITAN SECARA LANSUNG DGN BUDAK KELAS SAYA TETAPI SERACA X LANSUNG TU ADE LA SKIT............ sikit jer!!!

LAWAK :HUSIN NAK KAHWIN DGN HANTU KAK LIMAH.

 "Abang nie, pakai tu elok-elok la sikit" kata Aishah Adam(pasnie aishah je mls panjang2) sambil membetulkan pakaiaan husin. husin tersenyum memandang isterinya. "cantik isteri abang hari nie",usin mencubit pipi aishah dengan lembut. Baru je husin nak cium aishah tetiba datang suara kecil........

"ayah,ayah,cepat la yah," ainul dan hadi  meluru masuk ke bilik kerana dah tak sabar- sabar nak bertolak pulang ke kampung. "yelah,yelah, ayah dah siap nie"(ngan muka potong stimnyer). aishah hanya tersenyum melihat suaminya itu melayan kerenah anak-anak mereka yang comel dan manja.

"abang......,dah lama kita tak balik kampung macam ni,ye?" . "iyelah, maklumlah abang sibuk dengan perniagaan. (husin kerja sebagai farmasi siap ade 10 outlet farmasi). Baru kali nie abang ada peluang untuk cuti panjang." husin berkata kepada isterinya tercinta.
Perjalanan daripada puncak alam ke kedah mengambil masa 5jam. ainul dan hadi dah terlelap tido kat kerusi belakang. Begitu juga isterinya, aishah " tak sabar rasanya nak tiba kat kampung," husin berkata dalam hati.

Sedikit demi sedikit husin menekan minyak keretanya. Semakin lama menekan pedal semakin laju keretanya
( hypothesis nie cikgu sains husin dulu ajar) . Husin dah  x sabar untuk segera sampai ke kampungnya. Pedal minyak ditekannya lagi dan honda civicnya mula memecut. Husin cilok kiri, cilok kanan... baik punya cilok.... kira micheal summacerrrrrr( bkn nama sebenar tp bunyi dekat sama) pun x leh buat mcm husin. habis semua kenderaan dipotongnya. Bangga betul husin masa tu. Terlupa dia sekejap pada anak dan isterinya yang sedang tidur.
"eh abang, kenapa bawa laju sangat nie.?" tetiba-tiba aishah terjaga dari tidurnya. " tak ada apa la sayang, rilek ye sayang..... nanti cepat sikit sampai kampung nanti." "sabar bang,sabar. Biar lambat tak apa.... jangan laju sangat.. aishah takut" aishah cuba memujuk husin supaya memperlahankan kenderannya. tak pa sayang.. tak ada apa-apa," husin terus memotong bas ekspress di depannya tanpa was-was.
"Haaa... kan, tengok. tak ada apa-apa kan?"kata husin stelah mencilok bas ekspress tadi. " sudah la tu bang." " haaaaa tu ade satu lagi bas ekspress. sayang tengok abg cilok yer.." husin masukkan gear 3 dari gear 1.. pedal minyak ditekannya hingga  terkena lantai.

husin cilok kanan ... cilok kiri dan didepanya tersergam sebuah lori  balak yang besar dan
BANGGG!!!!!!!!

"husin...... bangun husin " sayup- sayup terdegar suara emaknya memangil. husin membuka matanya. dia terlihat maknya disitu.  " Mana aishah mak? macamana dengan aishah mak? hadi ,ainul.... mana anak-anak saya mak? bertubi-tubi husin menyoal emaknya. husin  tak dapat menahan kesedihanya lagi. husin menangis semahu-mahunya sambil meraung-raung menyalahkan dirinya  di depan emaknya...

Emaknya memandang usin tepat-tepat." macammana dengan isteri husin  mak?" husin terus menagis.

PANGGGGGGGGG!!!!

kepala husin terteleng ditampar oleh emaknya dengan tiba-tiba.. husin terdiam..  Kenapa tampar husin mak? tanya husin...

"Banyak la engkau punya isteri! kerja pun malas.. ada hati nak berbini... tu la... tido lagi senja-senja macam nie! dah! bangun pergi sembahyang! emaknya terus merungut sambil berlalu keluar....
.... Dan husin tersengih keseorangan... bapak malu beb!!! lau aku dah masukkan muka dalam air ..

image credit to syimaabdraif

Baca Selanjutnya

Khamis, 3 Mac 2011

LAWAK NAKAL:DOCTOR TERKEJUT BERUK MELIHAT XXX

1 comments



cun kan aku....
Al-kisahnya berbunyi begini....
pada satu hari seorang lelaki tua memang tua habis a.. berumur 75 tahun telah datang berjumpa doctor pelatih.... (ala doctor yang masih dalam latihan tu....) untuk wat analisis kandungan jumlah bilangan sperma dan kadar kecergasan sperma tu yang ada dalam air maninya....


kemudian doctor pelatih tu pun memberikan botol sambil berkata " pakcik ambik botol nie, esok datang balik jumpa saya bersama contoh air mani pakcik di dalam botol nie ye".
DOCTOR PELATIH KER GINI?
pada keesokkan harinya, lelaki tua itu datang kembali bersama botol yang diberikan oleh doctor pelatih semalam.. namun si doctor nie hairan(pelik) kerana botol tu kosong saja dan tiada lansung air mani orang tua tu... tanpa lengahkan masanya dia pun bertanya kepada orang tua itu, mengapa pakcik tak isikan contoh air mani kedalam botol tersebut. Lalu pakcik tua tu menjawab dengan penuh nada sedih dan kecewa yang amat 2 sangat...


" doctor, kisahnya begini, memula tu saya gunakan tangan kanan saya tapi tak dapat jugak... setelah mencuba sampai berpeluh-peluh x berjaya jugak... lalu saya cuba guna tangan kiri saya pula, tapi tak dapat jugak.. Kemudian saya minta isteri saya tolong pula. Isteri saya memula guna tangan kanan tapi tak dapat jugak , kemudian guna tangan kiri pun tak dapat jugak... kemudian isteri saya cuba menggunakan mulut pula.. memula dia pakai gigi dalam tapi tak dapat jugak, kemudian gigi luar pun x dapat jugak... 
sunguh susah, akhirnya isteri saya panggil anak dara jiran sebelah untuk membantu... demi menjaga perasaan kami anak jiran sanggup melakukan. dia juga telah mencuba gunakan mulut dan tangan tapi tak dapat2.. jugak" terang lelaki tua itu.
doktor amat terperanjat. " apa...!!!!!!!! awak mintak tolong dari anak dara perempuan jiran awak...???? what the #@@##$%%%@!


lelaki tua itu menjawap lagi . " ya betul tuan doctor, bagaimana kuatnya kami berusaha , tapi masih x dapat- dapat juga nak bukak ........
PENUTUP BOTOL NIe!!

Baca Selanjutnya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Like Sekarang untuk dapatkan Info terkini

Powered By goldsilver2u