Khamis, 5 Mei 2011

GADIS MELAYU PALING COMEL

siapa cakap gadis melayu tidak comel..mostly zaman sekarang dah ramai gadis melayu comel 2 taw... aku nie sebenar tulis entry pasal gadis melayu comel ini sekadar suka suka sahaja..tapi jangan risau aku ada cari gadis comel kat google buat korang cuci mata sikit.. opss sorry... blog aku tiada lucah ye.. SIAPAKAH GADIS MELAYU PALING COMEL


awek_melayu_comel

huhuhu... awek comel  nie.. bibir merah.. kulit putih menepati citarasa aku.. huhuhu.. tapi aku tak hensem sapa nak kat kita kan... next picture... jeg jeg... jeg..

gadis_melayu_comel_sangat
yang nie pun comel jugak nie... pink-pink gitu...wajah penuh kemanjaan.... ahak!!! jom tengok sapa 
gadis melayu comel lagi......
gadis_melayu_memang_comel

opsssss!!!! sapa nie? comel tak awek nie? mesti comel la..  hahaha.. mesti korang teringin nak awek cun , nak awek comel, nak awek yang cantik kan... nak kan? huhuhu... owang cakap sekarang awek tak tengok muka dah.. muka pecah umah pun diowang terima... janji mulut manis..  jom tengok picture terakhir
gadis  melayu yang comel....
hah!!! nah comel tak? muka syahdu2 gitu.... ahak... macam nak sama ngan gadis blogger popular pun ada... 
kepada lelaki macho diluar sana tu give la tips sikit macam mana nak ayat-ayat perempuan nie...

8 ulasan:

deDetz berkata...

siapa bilang gadis melayu tak menawan..hehehe

O'gosh berkata...

kene ikhlas dan tekun...usaha tangga kejayaan mengorat...hehe

roslaini saad berkata...

jangan pandang pada muka yang comei je...kadang-kadang mulut macam longkang..busuk..pemalas...tak tahu masak...hehehe...maafla..ini gadis zaman sekarang...

lebih baik pilih yang sederhana comel..yang baik budibahasa..pandai hormat orang tua, tak gedik, tak malas..rajin ke dapur...dan ringan tulang...oopss rajin sholat juga

Mish Apple berkata...

apple gadis melayu cute . . . sopan lak tuw . . brrrhhh . .

syahjb berkata...

tp gadis melayu skrng dh mula banyak gilakn laki negro..ihih

cik ruru berkata...

assalamualaikum n hai..
apa ciri-ciri gadis comel ni ?
tgh buntu fikir..
huhu

Tanpa Nama berkata...

mmg comel... cm awek kte lah...

Tanpa Nama berkata...

FREE VIDEO PORN ASIAN


FREE VIDEO PORN HARDCORE


FREE VIDEO PORN LESBIASN


FREE PORN VIDEO | VIRGIN


FREE PORN PERAWAN


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN SEMARANG


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN JOGJA


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN BANDUNG


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN JAKARTA


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN MEDAN


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN MAKASAR


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN SMA


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN KAMPUS


FREE PORN KUMPULAN VIDEO PERAWAN ABG


FREE VIDEO PORN LESBIASN


FREE PORN VIDEO | VIRGIN


FREE PORN VIDEO MALAYSIA


FREE PORN VIDEO INDONESIA


FREE PORN VIDEO THAILAND






































































Balas Hapus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Like Sekarang untuk dapatkan Info terkini

Powered By goldsilver2u