Selasa, 29 Mac 2011

LAWAK NAKAL:EXCHANGE LINK WITH BLOG LAWAK NAKAL

Raja nakal hendak menukar link dengan kegkawan yang lain.. Oleh kerana traffik ke blog Raja Nakal  iaitu lawaknakal.blogspot.com agak memberansangkan  iaitu hampir 350 unik view tanpa blogwalking. OPSSS!! jgan salah paham,  Raja nakal bukan nak menunjukkan menunjuk traffik Raja nakal. takat 3++ unik view tu apa la sangat celah ketiak jer!!! dah la berblogger x sampai sebulan age.. Hahaha kantoi... nie semua mugkin disebabkan keyword raja nakal seperti  lawak nakal, cerita nakal , kisah lucu, cerita lawak melekat di ejin carian. .

Tujuan raja nakal mengajak kegkawan menukar link nie adalah untuk meningkatkan traffik ke blog kita. secara x langsung page rank pun akan meningkat.. ini juga salah satu medium raja nakal memajukan http://lawaknakal.blogspot.com

Di sini raja nakal ada sediakan dua type link raja nakal iaitu ... jeg ja jeg.....
1) Tanpa flash

lawak nakal



2) with flash

lawak nakal




Cantik tak? Raja  nakal wat sendiri taw... huhuuhu.. kepada kegkawan yang berminat nak exchange link dengan Raja nakal senang jer...
1) Mesti ada badge, x pun banner sendiri dulu.. macam kat atas tu
2) Jadi follower raja nakal
3) pilih mana-mana satu badge  copy html code yg terdapat didalam kotak dan letakkan kat blog korang.lau dua2 pun lagi bagus..hehehe cara letaknya? senang je kau pergi je kat blog design then add gadget pastu add html code then paste code kat situ.
4) Comment ke post ini menyatakan anda sudah meletakkan badge raja nakal
5)Dalam masa yang terdekat raja nakal akan letakkan badge kamu ke blog raja nakal..




PERHATIAN 
1)Raja nakal x kisah blog baru ke  blog lama janji owner blog rajin cari traffik contohnya rajin blogwalking ker x pun pandai guna SEO ke, pandai Guna meta tag ke... semua boleh exchange link.
2) Jika didapati Exchange link raja nakal dibuang secara automatik juga  link blogger tu akan dibuang jugak dari blog raja nakal..
3) Saiz badged jgn la terlalu besar.. kecik ataw sama dengan saiz badge raja nakal akan diberi keutamaan.. hehehe









11 ulasan:

Sharienz Sz berkata...

salam..
nak juga exchange link..leh ker?? :)

Sharienz Sz berkata...

done!! lawak nakal..
nanti singgah dblog saya yer..
u link sha letak dekat tab exchange banner..bolehkan :)

thanks lawak nakal..:)

Raja Nakal berkata...

sharienz SZ blog anda telah berjaya diletak dalam exchange list.. u are always welcome to my blog...

ct wawa berkata...

sudah follow, sudah link banner raja nakal..

Raja Nakal berkata...

ct wawa banner awak telah berjaya saya letak sila silah link awak di header blog saya. and tekan exchange badge wajid dilihat

voldado berkata...

sudah diperbaiki.. maaf sobat.. kmarin error.. tpi skarang sudah bisa.. silahkan di ganti .. code html ada di blog saya .. :D

Miss Eiza berkata...

dah ltk banner awk... hehehehehe

farah wahedda berkata...

SUDAH FOLOW ..SAYA DAH LETAK BANNER RAJA NAKAL TENGOK LER http://farahwahedda.blogspot.com/

Raja Nakal berkata...

ct wawa, miss eiza,farah waheda saya dah letak.. kecuali voldado sebb sampai sekarng html dia salah age...

Faizal Syukri @ Peja berkata...

Peja akan buat badge peja sikit masa lagi :D

KocHi berkata...

done... create a link back to me www.hardtosay.co.cc ^^v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Like Sekarang untuk dapatkan Info terkini

Powered By goldsilver2u