Jumaat, 18 Mac 2011

PADAH KERANA MENGGUNAKAN PERKATAAN **** DLM BLOG ANDA

Panik dijepun rasanya semalam... mana idaknye blog raja nakal tetiba menjadi huru hara... hah? huru hara? btl ke?
serius  x tipu... nie betul2 bukan nakalan x pun cobaan.... Mcm nie raja nakal cuba nak kemaskan blog raja nakal kononnya nak kemaskan header, tajuk header. tajuk post.. then sampai je kat nuffnang yer tajuk tu.. raja nakal letak la perkataan α∂ѕ then ape age raja nakal post a..
Lepas jer post terus beberapa minit lepas tu.. tiba2 iklan ädsënsë datang... Tp raja nakal x penah pun minta register dengan benda tu?
Hah sudah!!!! mane dtgnya pulak iklan lak? dah la besar pulak iklan tu .Pastu dalam keadaan float.. ambik ruang dalam raja nakal punya blog. ape age raja nakal ge cheack la code html tu... Tengok memang ade code google iklan tu.  Then raja nakal x pandai sangat pun mcm mana nk buang code tu..  raja nakal cuba tukar la pamplet blog raja nakal ke pamplet.. Dekat 2 jam setting2 smua termasuk gadget... Tiba2 ade balik iklan tu.. dah tension dah time tu.. pastu raja nakal try la buang code html tu walaupun x tahu.. buang  je code tu terus pamplet jadi x btul..kedudukan post smua lari.. Raja nakal dah malas dah time tu.. sebb dah pukul 4 pagi.. mengantok dah... pagi tadi baru try search maksud iklan layanan ĨĶĹÁŃ ĶĔMÁŚŶÁŔÁĶÁŤÁŃ.. then baru paham..  rupanya x leh letak certain2 perkataan kat tajuk post x pun post content...sebab dia kira kita nak bagi sedekah la dengan click tu dr pelawat blog anda.. tp masalahnya tabung kebajikan untuk US nyer.. x kuasa raja nakal nak bagi. disebabkan kebodohan raja nakal tu menyebabkan raja nakal kehilangan view dr follower.. tgk pagi td yg view cuma baru 50 orang.. kira yang 50 orang tu leh tgk kehuru haraan blog raja nakal la... paling sedehnya raja nakal hilang pamplet kesayagan raja nakal... wawawa sedihnya.. untuk korang yang baru mcm raja nakal nie cuba la godak2 blog senior2 korang kalau nak tahu pasal iklan kemasyarakatan nie.. Peringatan iklan nie satu sen pun korang x dpt yer...sbb dia iklan kebajikan... then cari la certain keyword yang korang x leh guna dalam post.. tp lau nak bagi duit kpd kebajikan US ..x salah pun.. sentap disitu

MAAF YER FOLLOWER INI BUKAN POST LAWAK TP POST RAJA NAKAL YANG TENSION... GRRRRR!!!!!!

7 ulasan:

kiz berkata...

sabar sabar..belajar dari pengalaman.. pengalaman mendewasakan kita..hehe

tu laa nakal2 la lagi..

Raja Nakal berkata...

nak wat mcm mana kan nakal sangt tangan nie so terima a padahnya
heheheh.. tp dpt pengalaman berharga tu yg mahal..

puanbee berkata...

oh tak penah lagi kena iklan cam tu ..

Cekodok berkata...

hahaha.. gua igt sepanjang masa nak melawak ja.. hehe...

kpah k-poh berkata...

bagus jugak tu..dik.Sekurang-kurangnya org lain pun boleh ambik iktibar dr 'kesilapan' yg adik lakukan tu...

HATYCIKNUURUL berkata...

ooo,..gitu ek,.xtau mnde2 pon,huhu,.

witLURVE berkata...

oo.. ade jugak ye mcm tu..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Like Sekarang untuk dapatkan Info terkini

Powered By goldsilver2u