Rabu, 16 Mac 2011

KUIZ LAWAK YANG MENJAHANAMKAN MINDA PARA PEMBACA

hahaha!!! tajuk macam panas tp x taw la panas mcm mana kan.. so raja nakal kali nie nak cuba try test tengok hampa semua nie pandai x? kuiz aku nie rilex ja...jgn tension2.. aPa ? nak baca Buku dulu... xYah la.. kuiz nie suka suki jer.. bkan kira markah utk carry mark.. haahaha


KUIZ MINDA
Kuih ape yang bugkusannya di dalam, isinya diluar?
Kuih salah bikin.


Binatang apa power karate?
 Kuda belang. Cuba kira brapa black belt dia ada.


Siapa yang menemukan dompet kulit?
 Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saya.. dah lama saya cari.. 


Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Pintu yang ada tulis "TARIK"


Saya ada 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki.... cuba teka sapa saya?
Pembohong


Apa dia 'jauh di mata dekat di hati...?
Usus


Binatang apa yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
kutu rambut


Kenapa lelaki jarang dapat sawan babi ?
sebab lelaki nie kan "buaya"


Apa beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
sekretari baik...... ... "Selamat pagi tuan"
sekretari kurang baik........ " Dah pagi ni tuan nanti kantoi"


Apa persamaan Micheal backroom  ngan micheal toilert?
 Dua- dua tak kenal korang... hehehehe


Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjeguk ke atas?
tukang gali kubur


Nak mencari sikit punya susah, bile dah dapat senang2 ja buang... apa bendanya itu?


Tahi hidung....


Apa persamaan kain jemuran ngan telefon?
Dua-dua kalau dah "KRINGG"  bole diangkat...


Kenapa pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
 mestilah kena tebang, sape nak cabut pokok kelapa... gila apa?
sampai kiamat x tercabut


Gajah Terbang dengan apa?
Dengan susah payah...




HAHAHAAHAHAHA!!!!! raja nakal berjaya menyakat blogger2 ....huhuhu


13 ulasan:

Dhia BellamiZam berkata...

klako3..hahah :D

..Forever Yours berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Raja Nakal berkata...

maaf ler saya X benarkan erkk. x baik ambik idea owang laen... lau awk nak boleh tp tolong creditkan back to me yer

GreenAppleKu.com berkata...

Follower no. 137, ada masa terjah blog saya yang kelakar gila...tak caya, terjah ler..

Tanpa Nama berkata...

biase je lawak ni..da sllu bce dlm majalh..huhu :-))~

Misz Pinky Eyes berkata...

blog RN ni memang buat sy gelak sorg2..besh...

Izzuddin Fauzi berkata...

serius bEst siot

Dawa berkata...

ni smo jawapan loyar buruk. hahah

BdK_pUnCaK berkata...

errkkk!!! cm pnh tau jek teka-teki ni...

Cik aPpLe berkata...

AHAHHA ! :D
na share ~ nant kasi credit ! :D

tikin berkata...

haha..aiyOo..memang na kne nih bg teka teki cmni..huhu..gelak sOrang2 bce teka teki ni..btul2 mncabar minda..kih3^^

Alysha Nur syahirah berkata...

haduyaii.. sabo jerh aaaa... sakit pewot daa nieh sebb thn gelak... :)

Tanpa Nama berkata...

hahaha.....lawak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Like Sekarang untuk dapatkan Info terkini

Powered By goldsilver2u