Khamis, 26 Mei 2011

CERITA LAWAK: PERBEZAAN ANTARA GIRLFRIEND DAN ISTERI

CERITA LAWAK: PERBEZAAN ANTARA ISTERI DAN ‘GIRLFRIEND

¤ isteri macam tv, ‘girlfriend’ macam handphone. 
Dirumah tengok tv, pergi keluar bawak handphone

¤ Takde duit jual tv, ada duit beli handphone baru

¤ Kadang-kadang seronok tengok tv, 
tapi selalunya masa banyak habis main handphone

¤Tv percuma sepanjang hayat, tapi handphone kalau tak bayar servis line, 
talian akan ditamatkan serta merta.

¤ Tv saiznya besar, berat dan buruk, tapi Hp ‘cute’, comel, ramping dan banyak butang boleh picit dan boleh dibawa kemana-mana pada bila-bila masa saja.

¤ Kos penyelengaraan tv murah aje, lagipun jarang rosak, tapi Hp.. mak oii.. mahalnya selalu meragam plak tu.

¤ Yang sadisnya Tv ada remote control, tapi Hp takde

¤ Cuma satu je kelebihan Tv, takde virus. Tapi Hp… sekali kena virus habislah!

JADI…. JANGAN PENING KEPALA, PILIHLAH TV ANDA. KALAU BOLEH YANG PLASMALAH YA…..

KUANG…. KUANG…. KUANG…

6 ulasan:

misz farahniza berkata...

hahaha..
tv???
x patot...hahaha

Stupidot :) berkata...

ahahah! best! dah pernah baca sebelum ni.

MiSs NoRmaLa NorFiqZ berkata...

hehehe..lawak2

farah wahedda berkata...

hahahahha tkmo2 nak hp gak :P

sakura_sue_0o_ berkata...

lamowkk! saye share di blog saye..
http://sakurasue.blogspot.com/

dill berkata...

skarang ade tv plasma ^^

hebat dan canggih.

dill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Like Sekarang untuk dapatkan Info terkini

Powered By goldsilver2u